colonella, italië: le ginestre

Colonella, Italië: Le Ginestre

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: Le GinestreDit vakantiehuis heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor 4 personen, ideaal voor een gezin. Dit mooie landhuis ligt op 300 m hoogte, in de heuvels en in de Val Vibrata.

Het landhuis ligt op een unieke locatie tussen de zee en de bergen en het is een klein paradijsje ver weg van de drukte. Vooral het nationale natuurpark Gran Sasso en Monti della Laga zijn zeer de moeite waard. Er is ook een restaurant waar u typische regionale gerechten kunt bestellen. De zee ligt op 3 km en binnen 30 minuten rijden bent u in de bergen. De mooie stad Ascoli Piceno ligt op 20 minuten rijden en is leuk om te bezoeken.

Het landhuis bestaat uit een villa en een dependance met in totaal 8 appartementen. Er is een ruime tuin en een gemeenschappelijk zwembad. Vanuit het appartement heeft u een panoramisch uitzicht op het prachtige landschap. Er is WiFi in het huis en er is maximaal 1 huisdier toegestaan.

Meer informatie: Colonella, Italië: Le Ginestre

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.