lido di noto, italië: casa del carrubo

Lido di noto, Italië: Casa del Carrubo

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Casa del CarruboDit karakteristieke vakantiehuis ligt in Lido di Noto, op Sicilië. Er zijn 3 slaapkamers, die een slaapplek bieden aan 6 personen. Het is dus zeer geschikt voor een vakantie met het hele gezin of met een groep vrienden. Het is de perfecte accommodatie voor een strandvakantie, want op 300 m ligt het prachtige strand van Noto Marina.

Dankzij de fijne ligging van het huis, kunt u gemakkelijk de omgeving verkennen. De Europese hoofdstad van de barok, Noto, ligt op 6 km en het reservaat van Vendicari ligt op 4 km. Daarnaast liggen diverse restaurantjes op 200 m en het openbaar vervoer is slechts 1 km lopen. Het prachtige huis is voorzien van alle moderne gemakken. U kunt barbecueën of van het mooie uitzicht genieten op het terras in de tuin of op de veranda. Bij minder weer kunt u gezellig binnen bij de open haard zitten. Ook heeft u een eigen parkeerplaats, zodat u eenvoudig de auto kunt parkeren.

Meer informatie: Lido di noto, Italië: Casa del Carrubo

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.