vesio di tremosine, italië: tremosine a

Vesio di tremosine, Italië: Tremosine A

Vakantiehuisje voor 2 personen

vakantiehuisje: Tremosine ADit appartement ligt nabij het Gardameer. Dit appartement heeft geen slaapkamer maar biedt wel een comfortabele plek om te overnachten voor 2 personen, ideaal voor een koppel. Het appartement maakt samen met andere appartementen deel uit van een residence. Het heeft een terras of balkon wat uitzicht biedt op de bergachtige omgeving.

De residence ligt ver van de drukke wegen, dus u kunt hier optimaal tot rust komen. In de buurt kunt u leuke excursies te voet of met de fiets maken. Een dagtripje naar Trento is ook zeker aan te raden. Bezoek hier bijvoorbeeld Buonconsiglio Castle.

Als u een dagje op de residence wilt blijven zult u zich ook zeker niet vervelen. Hier zijn namelijk verschillende zwembaden, een tennisveld en een speelhal. En u mag ook gebruikmaken van de barbecue. Als u geen zin heeft om zelf te koken kunt u onder andere terecht bij het restaurant van de residence.

Meer informatie: Vesio di tremosine, Italië: Tremosine A

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.