bucine, italië: il coppo

Bucine, Italië: il Coppo

Vakantiehuisje voor 5 personen

vakantiehuisje: il CoppoDit appartement is gelegen in Bucine, Italië. De woning heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor maximaal 5 personen, ideaal voor een gezin. Dit dievriendelijke huis beschikt over een zwembad en tennisbaan. De agriturismo ligt in de Toscaanse heuvels, midden in de natuur met uitzicht op de groene Valdambra. De omgeving van het vakantieappartement bestaat uit zonnebloem velden, olijfgaarden en landbouwvelden. Het centrum ligt op 2 km afstand en het bos maar liefst op 1000 m.

De inrichting is typisch Toscaans en landelijk en van alle gemakken voorzien. Het appartement heeft een privéterras aan de voorkant van het landhuis met zicht op de tennisbaan en het zwembad. Aan de andere kant van het landhuis is een terras met uitzicht op een kleine borgo en de omgeving.

Het vliegveld ligt op 1 km afstand.

Meer informatie: Bucine, Italië: il Coppo

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.