peschiera del garda, italië: garda resort 3

Peschiera del garda, Italië: Garda Resort 3

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: Garda Resort 3De residence biedt verschillende types appartementen, allen comfortabel ingericht. Zo is er een gezellig 4-pers. appartement (IT-25550) op de begane grond met een 2-pers. slaapkamer en een slaapgelegenheid in de woonkamer die het best geschikt is voor 1 volwassene of 2 kinderen. Voor een groter gezin is er een ruimer 6-pers. appartement (IT-25551) met 2 slaapkamers op de begane grond of op de 1e etage (IT-43403) beschikbaar. Ook is er nog een 4-pers. appartement (IT-26166) geschikt voor 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen op de 1e of 2e etage. Daarnaast is er nog een 6-pers. appartement (IT-43402) op de 1e etage met een keuken voorzien van vaatwasmachine en zicht op het zwembad.

De appartementen beschikken allen over een overdekte parkeerplaats, airconditioning en een leuk balkon of terras met tuinmeubelen.

Meer informatie: Peschiera del garda, Italië: Garda Resort 3

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.