figline e incisa valdarno, italië: camino ugo

Figline e incisa valdarno, Italië: Camino Ugo

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: Camino UgoDit oude huis ligt op 20 km van Florence. In het huis vind je gerestaureerde appartementen. De woning ligt op de 1e verdieping en is voor 4 personen. Je vindt hier een leuke eetkamer, een goed uitgeruste keuken, 2 slaapkamers en 2 badkamers. Dat is ideaal voor een gezin met kinderen.

In de omgeving kan je een bezoek brengen aan Chianti, Florence, Siena en Arezzo. Natuurliefhebbers zullen de bossen, de fauna, het meer, het omliggende platteland met zijn olijfbomen en wijngaarden zeer waarderen. Je kunt paddenstoelen en wilde bessen plukken.

In onze boerderij kan je producten kopen, zoals extra vergine olijfolie, wijn, honing, eieren en seizoensgroenten. Het zwembad zorgt ervoor dat je heerlijk kunt ontspannen.

Er is ook een restaurant op het kasteelterrein. Dit restaurant wordt gebruikt voor bruiloften of andere partijen, maar vaak ook op zaterdag en een andere dag van de week voor vakantiehuisgasten in juli en augustus. Houd er rekening mee dat diners op aanvraag zijn.

Meer informatie: Figline e incisa valdarno, Italië: Camino Ugo

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.