marone, italië: chalet della rota - apt 2

Marone, Italië: Chalet della Rota - Apt 2

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: Chalet della Rota - Apt 2Dit chalet is gerenoveerd in 2005 en heeft 2 verdiepingen. Het bestaat uit 5 appartementen, waarvan de familie van de eigenaar in een appartement op de 1e verdieping woont. De andere 4 gastenappartementen bevinden zich naast elkaar, allemaal op de begane grond. Je beschikt hier over een knusse woonkamer met een 2-persoonsslaapbank en een slaapkamer met een 2-persoonsbed. Het huis is dus vooral geschikt voor 2 stellen of een gezin van 4 personen.

Het chalet ligt op 6 km van het meer. Achter het chalet ligt de beroemde klif van de "Madonna della Rota", die bekend is onder klimmers.

Alle appartementen hebben een groot, overdekt terras, uitgerust met tafel en stoelen. In de tuin ligt het zwembad en er is een klein gebied met een speeltuin.

De villa's zijn bereikbaar met de auto, dus zorg ervoor dat je een voertuig tot je beschikking hebt. Het laatste stuk van de weg (1,5 km) is smal, maar goed geasfalteerd.

Meer informatie: Marone, Italië: Chalet della Rota - Apt 2

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.