lamporecchio, italië: borgo patrizia palaia

Lamporecchio, Italië: Borgo Patrizia Palaia

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: Borgo Patrizia PalaiaDit sfeervolle appartement maakt onderdeel uit van een kleinschalig vakantieverblijf, bestaande uit 4 appartementen met elk een eigen tuin. Het verblijf ligt op een panoramische locatie nabij Lamporecchio en de woning beschikt over 3 slaapkamers. Ideaal voor een familie- of vriendenvakantie. Het vakantieadres ligt vlak bij Vinci (10 km), het dorp dat zijn faam ontleent aan de beroemde Leonardo da Vinci. Neem hier een kijkje in het kleine museum dat aan deze genie gewijd is. Voor de supermarkt, het postkantoor en de bank kunt u terecht in Lamporecchio (6 km). Montecatini Terme (25 km) is een van de bekendste thermale badplaatsen van Europa. Het vakantieadres ligt midden in de driehoek Florence (55 km), Lucca (55 km) en Pisa (70 km).

Geniet van het gezamenlijke zwembad, dat is omringd door een tuin met ligbedden en een mooi uitzicht op het dal en de olijfbomen. Met de gezamenlijke barbecue sluit u de dag culinair af! Het appartement bevindt zich op de begane grond en de 1e verdieping.

Meer informatie: Lamporecchio, Italië: Borgo Patrizia Palaia

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.