treia - macerata, italië: villa san lorenzo la siesta

Treia - macerata, Italië: Villa San Lorenzo La Siesta

Vakantiehuisje voor 11 personen

vakantiehuisje: Villa San Lorenzo  La SiestaDeze prachtige villa herbergt 2 vakantiewoningen in Treia, ieder met een eigen terras. U heeft de beschikking over 5 slaapkamers, wat de woning ideaal maakt voor een vakantie met een groot gezelschap. Er is een gemeenschappelijk zwembad en een ruime tuin, waar u samen met de andere gasten gebruik van maakt. Voor cultuur rijdt u naar Macerata (23 km). Slenterend door de middeleeuwse straatjes leert u de stad het beste kennen. De stad ligt op een heuvel en heeft veel barokke kerken en paleizen. Het bekendst is het openluchttheater Sferisiterio uit 1819, waar in de zomer nog steeds voorstellingen gehouden worden. Ook een dagje strand is mogelijk, op ongeveer 40 km is het dichtstbijzijnde strand in het plaatsje Porto Recanati. Ten noorden van de stad Loreto ligt een van de mooiste stukjes kust van de regio: de Conero Riviera. Le Marche biedt prachtige natuur.

Deze villa uit de 16e eeuw werd recentelijk gerestaureerd. Vanuit de tuin heeft u een weids uitzicht over de prachtige omgeving.

Meer informatie: Treia - macerata, Italië: Villa San Lorenzo La Siesta

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.