marone, italië: belvedere 2

Marone, Italië: Belvedere 2

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: Belvedere 2Dit ruime appartement beschikt over een prachtig uitzicht op het Iseomeer en de bergen. Het ligt op de tweede verdieping van een rustiek gebouw en het is ideaal voor een romantische vakantie met je partner.

Het verblijf bevindt zich in een klein dorp, aan een weg met weinig verkeer. Op het meer kun je een boot huren en een dagje lekker varen. In de omgeving kun je uitstapjes maken naar Brescia en Bergamo en de omgeivng leent zich uitstekend voor fiets- en wandeltochten.

Dit is één van de 3 appartementen in dit gebouw, waarvan er één wordt bewoond door de eigenaar. Het beschikt over een aangenaam balkon en een adembenemend uitzicht op het Iseomeer en de bergen. Van 9AM tot 8PM kun je genieten van de zon en de rust in een tuin aan het meer (300 m). Deze tuin wordt gedeeld met de andere gasten tegen een extra toeslag, te voldoen bij de huiseigenaar.

Meer informatie: Marone, Italië: Belvedere 2

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.