lazise, italië: casara i 10

Lazise, Italië: Casara i 10

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: Casara i 10Dit appartement in Lazise met 1 slaapkamer is ideaal voor een gezin. Het appartement bevindt zich samen met andere appartementen op een complex. Hier ligt onder andere een zwembad met een ondiep gedeelte voor peuters.

Het complex is centraal gelegen op 800 m van het Gardameer. Het centrum van Lazise is ook op loopafstand. Rondom het historische centrum vind je zelfs nog de oude stadsmuur. Als je liever wat grotere steden wilt zien is Verona de dichtstbijzijnde optie. Met een klein half uurtje rijden ben je hier al. Neem een kijkje in het oude Romeinse amfitheater, waar in de zomer 's avonds nog wel eens opera's worden gespeeld. Ook goed als dagbesteding is het pretpark Gardaland. Dit is minder dan 10 minuten rijden vanaf het appartement en geschikt voor jong en oud! Bij het appartement zit een garage waar je de auto kwijt kunt.

De dichtstbijzijnde mogelijkheid voor het openbaar vervoer is op 500 m afstand.

Meer informatie: Lazise, Italië: Casara i 10

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.