siracusa, italië: costa bianca 3

Siracusa, Italië: Costa Bianca 3

Vakantiehuisje voor 5 personen

vakantiehuisje: Costa Bianca 3Een vleugje Middellandse Zee magie omringt dit moderne complex van ronde (!)vakantiehuizen, Het complex is gelegen temidden van de weelderige lokale flora, van cactussen, palmen, agaves en oleanders op het schiereiland in de buurt van Syracusa. Iedereen die van snorkelen, duiken, zwemmen en in het algemeen van het warme zeewater houdt, zal de luxe van dit complex zeker waarderen. Gasten hebben directe toegang tot de rotsen en de zee in het Plemmirio natuurgebied. Elk van de gebouwen, voorzien van alle moderne comfort (airconditioning, een lcd-televisie, vaatwasser, magnetron), heeft twee comfortabele slaapkamers en een lichte en ruime woonkamer, eetkamer en keuken.

De inrichting is eenvoudig en kleurrijk, smaakvol geaccentueerd met af en toe een authentiek lokaal kunstwerk. De grote terrassen bieden een heerlijk uitzicht op zee.

Meer informatie: Siracusa, Italië: Costa Bianca 3

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.