valledoria, italië: tanchibilo

Valledoria, Italië: Tanchibilo

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: TanchibiloDe residence is gelegen in Valledoria, op een rustige en afgelegen plek. Vlakbij de stranden en alle voorzieningen (supermarkt, kiosk, bar, rookwarenwinkel, et cetera...). Het gebruik van een auto wordt aangeraden voor bezoekjes aan nabijgelegen plaatsen.

Alle onderkomens zijn met smaak ingericht en op elkaar afgestemd, verzorgd tot in de details. De ruime oppervlaktes in m2 zorgen voor een zeer relaxed en comfortabel verblijf. De ligging van het complex is strategisch want verbindt de nabijheid tot de stranden met de afgelegenheid van de plek, met straten met veel verkeer, maar uitsluitend een looproute voor de bewoners van de nabijgelegen huizen. De parkeerplaatsen bevinden zich recht voor het complex.

Er zijn appartementen op de begane grond, met een terras voor het huis, of appartementen op de eerste verdieping, met een terras waar je buiten kunt eten.

Voorzieningen: Vrij parkeren voor het complex of in de naastgelegen straat. Huisdieren zijn tegen betaling toegestaan. Alle voorzieningen bevinden zich in een straal van 300 meter (bars, restaurants, pizzeria's, pinautomaat, souvenirshops, kleine supermarkt, een apotheek, et cetera...). Het eerste strand (San Pietro a Mare, een ruim strand, volledig uit zand), ligt op 1.800 meter en is prima bereikbaar, ook te voet of met de fiets, aangezien het volledig vlak terrein is, of anders met het openbaar vervoer of met de auto.

Meer informatie: Valledoria, Italië: Tanchibilo

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.