menfi, italië: le dune -cocus

Menfi, Italië: Le Dune -Cocus

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Le Dune -CocusDeze moderne villa staat in Lido Fiori di Menfi. De woning beschikt over 3 slaapkamers en is geschikt voor 6 personen. Het vakantiehuis ligt op slechts 300 m van een van de mooiste stranden in het zuiden van Sicilië en beschikt over een grote tuin.

Dit comfortabele verblijf is de perfecte uitvalsbasis voor een luie strandvakantie, maar je kunt ook een bezoek brengen aan een van de leuke steden in de omgeving, bijvoorbeeld Selinunte.

Dit vakantiehuis biedt met 2 badkamers veel luxe en comfort en op het grote, deels overdekte terras is er plek voor iedereen die wil genieten van de zon of in de schaduw een boek wil lezen. Verder is het huis van alle gemakken, waaronder gratis WiFi, airconditioning, verwarming en een barbecue, voorzien. Bovendien zijn een kinderbed en -stoel gratis beschikbaar.

Het dichtstbijzijnde vliegveld ligt in Trapani, op 80 km.

Meer informatie: Menfi, Italië: Le Dune -Cocus

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.