ventimiglia, italië: irene

Ventimiglia, Italië: Irene

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: IreneOnderdeel van een kleine 18e-eeuwse woning van twee verdiepingen, op het zuiden gelegen op een heuvel, zo'n 150 m boven zeeniveau. Momenteel is dit vakantiehuis onderdeel van een familieboerderij die olie produceert. Het platteland met zijn typische middeleeuwse plaatsjes is zeker de moeite waard.

Het historische centrum van Ventimiglia is ook middeleeuws en ligt vlakbij.

Prachtige, volledig ingerichte stranden met zand, kiezels en kliffen. U kunt kiezen uit moderne en goed onderhouden badplaatsen in het stadscentrum of wilde, afgelegen stranden in dennenbossen (bijv. Balzi Rossi, Calandre, Plage Mala etc.) Op korte afstand liggen San Remo met zijn muziekfestival, Bordighera, Menton, Beaulieu, Èze, Roquebrune, Nice, Cannes met zijn filmfestival en Monte Carlo met zijn Grand Prix.

De casino's in Menton, San Remo en Monaco zijn dichtbij.

Bezienswaardigheden zijn onder andere: Dolceaqua en zijn kasteel, de oude kunstenaarsstad Bussana, de botanische tuin van Hanbury en de villa's Ephrussi de Rothschild en Kerylos.

Het Superphénix-park, het aquarium in Monaco en de zomerfeesten en festivals georganiseerd door de plattelandsdorpjes zijn ook geweldig.

Meer informatie: Ventimiglia, Italië: Irene

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.