monopoli, italië: ca del fico

Monopoli, Italië: Ca del Fico

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Ca del FicoGenesteld aan de voet van een weelderig groene heuvel, omgeven door een prachtige verscheidenheid aan struiken typisch voor dit Middellandse Zee gebied, omringd door een bedwelmende geur van sinaasappelbloesem en lavendel. Ca 'del Fico is de ideale plek om lichaam en geest te verjongen, even weg van het dagelijks leven.

Een oase van rust ontworpen voor mensen die houden van de kleuren, geuren en geluiden van de natuur. De fruitbomen die groeien op de verschillende terrassen, bieden de gasten heerlijke vruchten van elk seizoen: granaatappels in de herfst, arbutus in december, citrus in de winter en in het voorjaar, in de zomer vijgen.

Het zwembad, omgeven door witte kiezels en lavendel planten aan de linkerkant van de veranda, domineert het prachtige panorama van de vallei die richting de Adriatische kust afloopt. De stad Monopoli en de dichtstbijzijnde stranden liggen op slechts 7 km van het huis, maar zodra je hier aankomt, zul je nauwelijks de behofte voelen nog weg te gaan van deze heerlijke plek.

Op 3 km afstand, ligt Contrada Assunta, beroemd in deze streek vanwege zijn heerlijk vers gebakken producten van de twee bakkerijen in het dorp dat ook alle andere benodigde voorzieningen heef.

Dit alles, samen met de technologie die het huis begeleidt (Wi-Fi, airconditioning en verwarming), en de absolute en veilige beslotenheid van deze kleine woonplaats van charme, zullen uw verblijf uniek en onvergetelijk maken.

Meer informatie: Monopoli, Italië: Ca del Fico

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.