vesio di tremosine, italië: tremosine e superior req

Vesio di tremosine, Italië: Tremosine E Superior REQ

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Tremosine E Superior REQDit appartement in Tremosine met 2 slaapkamers is geschikt voor een gezin. De appartementen maken deel uit van een residence nabij het Gardameer. Een appartement heeft een terras of balkon, dat uitzicht biedt op de bergachtige omgeving.

Gelegen in een rustige omgeving waardoor u helemaal tot rust kunt komen. Dit bosrijke gebied in de bergen is perfect voor wandel- en fietstochten. In de winter kan er in de buurt zelfs worden gewintersport. Het meer bevindt zich op 10 minuten rijden met de auto. U daar een frisse duik nemen, maar dat kan ook in 1 van de 3 zwembaden van de residence.

Op de residence kunt u ook nog andere sporten beoefenen. Zo zijn er 3 tennisvelden en is er een volleybalveld. Een sportieve vakantie is hier gegarandeerd. Het appartement kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, het comfortniveau is echter zoals beschreven

Meer informatie: Vesio di tremosine, Italië: Tremosine E Superior REQ

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.