arezzo, italië: villa melograno

Arezzo, Italië: Villa Melograno

Vakantiehuisje voor 10 personen

vakantiehuisje: Villa MelogranoDeze elegante villa in Arezzo heeft een privézwembad en een uitzicht op de adembenemende heuvels vanaf het overdekte terras. Er zijn 5 slaapkamers en deze villa kan tot wel 10 personen accommoderen. Dit is een zeer geschikte optie voor familievakanties.

Ongeveer 1 km vanaf de rand van tuin vind je het dichtstbijzijnde restaurant waar je gerechten die zijn bereid met lokale producten kunt proeven. Het centrum van Arezzo is een kleine 6 km verwijderd van de accommodatie, en op ruim 3 km afstand vind je de dichtstbijzijnde supermarkt.

De mooie villa is voorzien van alle gemakken. Zo is de enorme privétuin ingericht met comfortabel tuinmeubilair waarop je heerlijk kunt genieten van de welverdiende vakantie. Er is een parkeerplaats aanwezig voor de auto en een zwembad dat geopend is van mei t/m september.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is 100 km verwijderd van deze mooie villa.

Meer informatie: Arezzo, Italië: Villa Melograno

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.