piobbico, italië: villa artisti

Piobbico, Italië: Villa Artisti

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: Villa ArtistiVilla Amaranto is een charmante ville met privézwembad op een panoramische en zonnige locatie. Het is in buurt van Piobbico in het noorden van de regio le Marche. De tuin van de villa is volledig omheind en er is een automatische poort.

Vanaf het zwembad, uitgerust met ligstoelen en parasols, heeft u een mooi uitzicht over de vallei. En op het terras kunt u genieten van de heuvelachtige omgeving en de natuur. De inrichting van de villa is sfeervol en landelijk en de muren zijn in vrolijke kleuren geschilderd.

De villa is dichtbij de steden Urbania, Cagli en Fossombrone en dichtbij de grens met Umbrië en Toscane. Leuke steden om te bezoeken zijn Urbino, Fossombrone, Cagli, Citta di Castello, Sansepolcro en Anghiari. Villa Amaranto is een goede uitvalsbasis om dorpen, steden en het landschap van de regio le Marche te ontdekken, van de Adriatische kust tot aan de Apennijnen.

Meer informatie: Piobbico, Italië: Villa Artisti

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.