capo rizzuto, italië: villa rubino pt

Capo rizzuto, Italië: Villa Rubino pt

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: Villa Rubino ptDit knusse appartement ligt in Capo Rizzuto in de regio Calabria. Er is 1 slaapkamer met een 2-persoonsbed en in de woonkeuken staat nog een 2-persoons slaapbank. Perfect dus voor een vakantie met het gezin. Bovendien is het toegestaan om 1 huisdier mee te nemen. Vanaf het privéterras heb je een prachtig uitzicht over het Italiaanse landschap.

Op loopafstand van het appartement ligt het belangrijkste strand van Capo Rizzuto, een prachtig wit zandstrand met een blauwe kristalheldere zee. Barretjes en de supermarkt zijn in de nabije omgeving. In de omgeving zijn daarnaast genoeg leuke en interessante plekjes voor excursies zoals: Le Castella, Crotone (Parco Archeologico di Capo Colonna), Cutro, Capo Rizzuto (Area marina Protetta), Santa Severina, Caccuri en Le Valli Cupe.

Het appartement is van alle gemakken voorzien. Naast het privéterras is er een tuin die je deelt met de andere gasten.

In de omgeving zijn 2 vliegvelden: in Crotone-Sant'Anna (12 km) en in Lamezia Terme (91 km).

Meer informatie: Capo rizzuto, Italië: Villa Rubino pt

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.