lazise, italië: casara e dieci

Lazise, Italië: Casara E Dieci

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: Casara E DieciDit appartement in een appartementencomplex bij Lazise. Dit appartement heeft 1 slaapkamer en is geschikt voor een gezin. Elk appartement heeft een eigen garage of parkeerplek. Bij het complex zitten verschillende grote zwembad met een gedeelte voor peuters. Het zwembad wordt omringd door een zonneterras met ligstoelen.

Het appartement is centraal gelegen: het is slechts 800 m lopen voordat u bij het meer bent. Ook zit u op loopafstand van de oude stadsmuur van Lazise. Deze muur omringd het historische stadscentrum. Maak hier vooral een wandeling langs en ontdekt de oude, versierde stadspoorten! Wilt u een wat grotere stad ontdekken? Dan kunt u het best naar Verona (30 minuten). Deze stad staat onder andere bekend om de opera's die worden gespeeld in het Romeinse amfitheater.

Het appartement heeft een eigen terras met tuinmeubilair. Er is ook een grotere tuin aanwezig, deze deelt u met andere gasten.

De dichtstbijzijnde mogelijkheid voor openbaar vervoer is op 500 m van de woning.

Meer informatie: Lazise, Italië: Casara E Dieci

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.