polpenazze del garda, italië: green undici

Polpenazze del garda, Italië: Green Undici

Vakantiehuisje voor 5 personen

vakantiehuisje: Green UndiciDit vakantievilla in Polpenazze del Garde met 2 slaapkamers is geschikt voor een gezin. De woning ligt op een complex met meerdere vakantiewoningen waarmee u het zwembad deelt. Het complex wordt omgeven door een groen park en ligt naast de golfbaan. Deze woning is dus ideaal voor golfliefhebbers! Als u een dagje niet wil golfen is er keus zat! U kunt een dagje naar het meer (6 km) of naar een van de pittoreske stadjes die aan het meer ligt. Ga zeker ook eens kijken in het stadscentrum van Polpenazze del Garda (600 m)! Deze ommuurde stad staat bekend om het bronwater dat uit de fonteintjes komt.

Op de begane grond heeft u uw eigen overdekte terras met een privétuin. Zo kunt u na een drukke dag in alle rust, zonder gluurders, bijkomen. U kunt de auto kwijt in de garage die bij de woning hoort. Bad- en keukenlinnen zijn inbegrepen in het geval u een linnenpakket huurt.

Meer informatie: Polpenazze del garda, Italië: Green Undici

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.