ossuccio, italië: villa albizia

Ossuccio, Italië: Villa Albizia

Vakantiehuisje voor 11 personen

vakantiehuisje: Villa AlbiziaMooie vrijstaande villa gelegen in een rustige woonwijk, 300 meter van het meer. Uw villa beschikt over een grote aangelegde en volledig omheinde tuin met gazon en bloemen, een zwembad en een volledig uitgeruste keuken met tafel, stoelen en barbecue. Gasten beschikken ook over een groot terras met een pergola en tuinmeubilair en een geschakelde patio met tafel en stoelen. Garage en overdekte parkeerplaats, die samen ruimte bieden voor maximaal vier auto's.

De villa bevat op de begane grond een grote woonkamer/eetkamer, die leidt naar het grote terras, een volledig uitgeruste keuken, 1 tweepersoonsbed met eigen badkamer en airconditioning en 1 studio met een bed. Boven is er een ruime woonkamer met een kleine kitchenette met de mogelijkheid om ontbijt te bereiden, 2 tweepersoonskamers (1 met airconditioning) en 1 badkamer met douche, bad en toilet. Het souterrain heeft 2 tweepersoonskamers met een klein raam, 1 badkamer en een apart toilet. Winkel met basisbenodigdheden, restaurants en services liggen binnen een straal van 1 km.

Meer informatie: Ossuccio, Italië: Villa Albizia

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.