lazise, italië: tre di mediana

Lazise, Italië: Tre di Mediana

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: Tre di MedianaAppartement in Lazise met 1 slaapkamer, ideaal voor een gezin. Het appartement is gelegen op de 1e verdieping en heeft een balkonnetje op het westen én op het oosten. U heeft uitzicht op het zwembad en op het Gardameer, wat 700 m bij het appartement vandaan ligt.

Het centrum van Lazise is ook op loopafstand vanaf de woning. Bezoekt u hier vooral het middeleeuwse Scaligeri kasteel. Het is gebouwd in de 9e eeuw als bescherming tegen aanvallen vanuit Hongarije. Vanaf de torens heeft u een prachtig uitzicht over het Gardameer en het dorp. In Lazise vindt u ook diverse restaurants en gezellige barretjes. Wat ook leuk is om te doen, met name voor het gezin, is een dagje naar het pretpark. Er zijn er meerdere binnen een straal van 10 km, maar de bekendste is Gardaland. Dit is het grootste pretpark van Italië.

Het appartement beschikt over airconditioning wat het verblijf zeer aangenaam maakt.

De dichtstbijzijnde mogelijkheid om het openbaar vervoer te pakken is op 500 m van het complex.

Meer informatie: Lazise, Italië: Tre di Mediana

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.