belvedere langhe, italië: la torre

Belvedere langhe, Italië: La Torre

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: La TorreDit appartement is onderdeel van een gebouw, gelegen vlak bij het centrum van Belvedere Langhe in een rustige wijk. Het bijzondere aan deze accommodatie is het feit dat deze gedeeltelijk gebouwd is binnen een toren. Er zijn 3 slaapkamers en de accommodatie is ideaal voor meerdere stellen. Er zijn tal van schitterende panorama's te zien in het gebied rond Belvedere Langhe. Alta Langa is zeer bekend vanwege zijn gastronomische specialiteiten. Belvedere Langhe bevindt zich op korte afstand van de beroemde wijngebieden, zoals de Barolo (op 20 km), Alba (op 35 km) en Dogliani (op 7 km).

Het appartement is verdeeld over 3 verdiepingen. Het beschikt over 2 terrassen, waarvan 1 is voorzien van een tafel en stoelen. Dit terras bevindt zich zich op de begane grond en kijkt uit op het binnenplaatsje. Het andere terras ligt daarentegen op de hoogste verdieping van het gebouw, in de nok van de toren. Vanaf dit punt kun je genieten van een fraai uitzicht over de omringende heuvels.

Meer informatie: Belvedere langhe, Italië: La Torre

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.