marsala, italië: lauras

Marsala, Italië: Lauras

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: LaurasDeze ruime, vrijstaande villa staat aan de rand van het oude dorpje Marsala. De woning beschikt over 4 slaapkamers en is geschikt voor 8 personen. In de grote tuin ligt een privézwembad en het huis beschikt over een ruim privéterras.

De woning is uitermate geschikt voor een ontspannen vakantie, maar de omgeving heeft meer te bieden: breng een bezoek aan Trapani, Erice, Segesta, San Vito Lo Capo en het reservaat Zingaro. In de directe omgeving kunt u ook duiken, paardrijden en tennissen. Op 3 km vindt u leuke restaurants en op 300 bevindt zich een supermarkt.

Deze verzorgde villa is recent gebouwd en heeft ruime slaapkamers, een grote woonkamer met open haard, een goed uitgeruste keuken, 3 badkamers, een wasruimte, een enorme tuin, een ruim privéterras en airconditioning en verwarming.

Meer informatie: Marsala, Italië: Lauras

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.