ansedonia, orbetello, italië: servadio

Ansedonia, orbetello, Italië: Servadio

Vakantiehuisje voor 15 personen

vakantiehuisje: ServadioZeer ruime woning, met veel licht in ieder seizoen, bestaande uit twee appartementen met 10 en met 4 onderling verbonden slaapplaatsen. Om deze reden is de villa ideaal voor twee of drie gezinnen die het genoegen hebben om overdag momenten te delen, met daarbij behoud van privacy.

Het heeft een groot terras, met uitzicht over zee, om er te eten, terwijl je kijkt naar het zeer fraaie panorama. Er zijn meerdere nieuwe veranda's en een grote tuin, bestaande uit rotspartijen en Mediterraanse beplanting. De gemeenschappelijke binnenruimtes zijn zeer groot en gezellig, met een grote eetkamer en een ruime en zeer lichte woonkamer.

De omgeving is schitterend: zeer interessant in ecologisch en archeologisch opzicht en uit oogpunt van vermaak. In het plaatsje Ansedonia tref je restaurants, tennisbanen, een kledingzaakje en een politiepost.

Boven de landtong ligt de oude Romeinse stad Cosa, waar beeldende theatervoorstellingen worden opgevoerd, terwijl je, fietsend langs het pijnbos van de Feniglia tot aan de gemeente Argentario, herten en eenhoorns kunt tegenkomen, of, meer richting de lagune, rose flamingo's en reigers. Ansedonia kun je te voet bereiken, terwijl je, om in Orbetello te komen, het dichtsbijzijnde bewoonde centrum, met vele winkels (en supermarkten!) een auto nodig hebt.

Meer informatie: Ansedonia, orbetello, Italië: Servadio

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.