cinisi (pa), italië: carta

Cinisi (pa), Italië: Carta

Vakantiehuisje voor 10 personen

vakantiehuisje: CartaVakantiehuis Carta is gelegen in Cinisi en biedt fantastisch uitzicht op Punta Raisi en de Golf van Castellammare. Dit stenen huis is gebouwd met lokale bouwmaterialen en de mooie vloeren, sfeervolle inrichting en prachtige tuin met grasveld en mediterrane planten maken het een fantastische accommodatie.

U heeft de beschikking over meerdere overdekte terrassen en alle kamers bieden uitzicht op het zwembad, de tuin en de blauwe zee, die maar een paar kilometer bij u vandaan ligt. Naast het zwembad vindt u een buitenkeuken met een barbecue, gasfornuis en een typische houtoven waar u heerlijke, lokale specialiteiten in kunt bereiden. Er staat ook een tafel met bankjes om aan te eten. De keuken is voorzien van alle benodigdheden en apparatuur. Verderop in de tuin vindt u verschillende zitjes om heerlijk te relaxen.

Er is een max. aan consumptie voor electriciteit inbegrepen in de prijs, het extra verbruik wordt in rekening gebracht. U krijgt hier ter plaatse meer informatie over.

Meer informatie: Cinisi (pa), Italië: Carta

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.