urbania, italië: villadiamante

Urbania, Italië: Villadiamante

Vakantiehuisje voor 11 personen

vakantiehuisje: VilladiamanteDeze fascinerende villa met privézwembad wordt omringd door de groene heuvels van Urbania. De villa heeft 5 slaapkamers en is ideaal voor een groot gezelschap. Vanaf de veranda kijk je over het panoramische zwembad met een Romeinse trap.

Het pittoreske stadje Urbania ligt op ongeveer 1,5 km afstand. Vanuit de villa kan je verschillende kunststeden bezoeken waaronder Città di Castello, Gubbio, Urbino en ook San Marino en een dagje strand in Pesaro behoren tot de mogelijkheden.

De buitenkant van de villa heeft de typische en rustieke kenmerken van landhuizen van deze regio. Het interieur zorgt voor een bijzonder contrast omdat het modern, ruim en licht is. De ruime veranda met glazen schuifdeur is de ideale plek om te ontspannen en in de schaduw te verblijven op warme zomerdagen. Er is een omheinde tuin en een ander terras met tuinmeubilair en uitzicht over de vallei.

Let op: de laatste 700 m van de toegangsweg naar de woning zijn onverhard.

Meer informatie: Urbania, Italië: Villadiamante

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.