corinaldo, italië: villa asparago

Corinaldo, Italië: Villa Asparago

Vakantiehuisje voor 9 personen

vakantiehuisje: Villa AsparagoVilla Asparago is een prachtige witte villa met Mediterraan groene luiken. De villa ligt in de glooiende heuvels dichtbij het charmante stadje Corinaldo.

De villa is geheel gerestaureerd. Er zijn cotto tegels op de vloeren en mooie witte balken aan het plafond die zorgen voor een moderne en rustieke uitstraling. De sfeer is aangenaam en gezellig en de inrichting smaakvol. De villa is omringd door een grote tuin met een grasveld en planten. Er is een zwembad met panoramisch uitzicht waar u een duik kunt nemen op een warme zomerse dag en er is ene terras met tuinmeubilair. Het is een ideale plek voor een ontspannen vakantie maar tegelijkertijd is het op korte afstand van de Adriatische kust dichtbij de badplaats Senigallia. Ook de prachtige Conero Riviera is gemakkelijk bereikbaar en is een bezoek waard.

Meer informatie: Corinaldo, Italië: Villa Asparago

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.