cortona, italië: villa coccio

Cortona, Italië: Villa Coccio

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: Villa CoccioVilla il Coccio ligt op slechts 1 km afstand van het centrum van Cortona is de ideale plek voor een vakantie. De villa biedt privacy en bestaat uit 3 onafhankelijke appartementen. De prachtige stenen villa ligt in een weelderige en grote tuin met bomen die voor schaduw zorgen. Er is een terras waar u kunt genieten van een adembenemend uitzicht.

De villa is gerenoveerd volgens de Toscaanse traditie met behulp van lokale materialen van goede kwaliteit. Het interieur is groot en licht en de inrichting is Toscaans en landelijk. In de grote tuin kunt u genieten van een panoramisch uitzicht en bij het zwembad zijn ligstoelen en parasols.

De ligging is ideaal om de mooiste Toscaanse steden te ontdekken. U kunt gemakkelijk met de auto uitstapje smaken en de omgeving ontdekken.

Meer informatie: Cortona, Italië: Villa Coccio

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.