livigno, italië: baitin da federia due

Livigno, Italië: Baitin da Federia Due

Vakantiehuisje voor 5 personen

vakantiehuisje: Baitin da Federia DueDe Baita ligt in een rustige wijk, op slechts 450 meter van de skigondel Cassana die verbonden is met de Costaccia en de Carosello. Het is mogelijk om de skigondel met de skies aan vanuit huis te bereiken. In de directe omgeving vind je bars, restaurants en een supermarkt. De gratis skibus stopt voor het huis met de blauwe en groene lijnen. De voetgangerszone in het centrum bevindt zich op 400 meter afstand en het meer op 800 meter afstand. Deze woning is een ideaal startpunt om te wandelen in de zomer, hier begint de Val Federia.

De Baita bestaat uit meerdere appartementen. In het centrum van Livigno kun je jezelf onderdompelen in de mode sfeer van de meest bekende merken. Naast het winkelen, kun je ook genieten van een ontspannende wandeling over de wandelpaden naast het fietspad, ideaal voor natuurliefhebbers.

Meer informatie: Livigno, Italië: Baitin da Federia Due

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen.Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.