gagliano del capo, italië: il tabacchificio

Gagliano del capo, Italië: Il Tabacchificio

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: Il TabacchificioDit appartement hoort bij een hotel en maakt deel uit van een voormalige tabaksfabriek uit de jaren 20. Het appartement beschikt over 1 slaapkamer en is ideaal voor een gezinsvakantie. Het gedeelde zwembad biedt de nodige verkoeling. Deze is alleen in de zomer geopend.

Het centrum van Gagliano del Capo ligt op slechts 500 m afstand. Hier kunt u op loopafstand de nodige boodschappen doen. Ook vindt u hier verschillende restaurants. Het bos ligt op 1 km afstand en leent zich prima voor een heerlijke wandeling. Ook de zee vindt u op slechts 1,5 km afstand, zodat een strandwandeling ook een mogelijkheid is. U kunt een bezoek brengen aan Leuca (7,5 km), Tricase (12 km) en Gallipoli (50 km). Het appartement biedt de ideale oplossing voor mensen die van alle diensten van het hotel willen genieten terwijl ze voldoende ruimte en privacy ervaren.

Het dichtstbijzijnde vliegveld vindt u op 110 km afstand.

Meer informatie: Gagliano del capo, Italië: Il Tabacchificio

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.