baveno, italië: casa baveno cavalli

Baveno, Italië: Casa Baveno Cavalli

Vakantiehuisje voor 5 personen

vakantiehuisje: Casa Baveno CavalliDit compacte vakantiehuis, gelegen in Baveno, heeft 3 slaapkamers en is gemakkelijk geschikt voor 5 personen. Het heeft een meer in de buurt waar u gezellig kunt picknicken met uw gezelschap. Deze optie is ideaal voor gezinnen.

De restaurants bevinden zich op een afstand van 2,2 km, waar u kunt genieten van heerlijke lokale lekkernijen. Al uw dagelijkse basisbehoeften kunnen worden gekocht in de supermarkt op 1,2 km. Een dag kan aan het meer worden doorgebracht terwijl u met volle teugen geniet van het schilderachtige uitzicht.

Dit zelfvoldane vakantiehuis heeft een smaakvol ingericht interieur. De slaapkamers zijn mooi verlicht en bieden u de warmte en het comfort die u wenst. De goed uitgeruste keuken heeft alle essentiële items die u nodig heeft om allerlei heerlijke gerechten te bereiden.

De dichtstbijzijnde luchthaven ligt op 59,2 km afstand

Meer informatie: Baveno, Italië: Casa Baveno Cavalli

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.