vallefoglia, italië: casa celeste

Vallefoglia, Italië: Casa Celeste

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: Casa CelesteDeze gerestaureerde boerderij ligt op loopafstand van het mooie dorpje Sant'Angelo, op minder dan een half uur van Fano en Pesaro aan de Adriatische Zee. Het is voorzien van een heerlijke tuin, een zwembad en 3 slaapkamers. De woning is ideaal voor grote gezinnen.

Het huis ligt vlak bij de zee en er zijn tal van heerlijke zand- en kiezelstranden aanwezig in de buurt. Je kunt er gezellig eten in een van de restaurantjes of de hele dag bakken in de zon. Een half uur landinwaarts ligt Urbino - een kunststad en tevens UNESCO-werelderfgoed. Daarnaast kun je ook de kleinere, mooie dorpen in de buurt ontdekken, zoals Mombaroccio of Candelara.

Het huis biedt een prachtig panorama, heeft een grote tuin en een heerlijk zwembad waar je een frisse duik in kunt nemen. Op het terras kun je genieten van een ontbijt bij zonsopgang en de veranda met een hangmat is de ideale plek om volledig tot rust te komen.

Meer informatie: Vallefoglia, Italië: Casa Celeste

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.