assisi, italië: gelsomino

Assisi, Italië: Gelsomino

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: GelsominoDeze rustiek ingerichte vakantiewoning, midden in de natuur gelegen, bevindt zich op een landgoed met onverharde bospaden, in het nationale park Monte Subasio. Met 1 slaapkamer en een slaapbank in de woonkamer is de woning ideaal voor een gezin van 4 personen. In het gedeelde zwembad geniet je van aangename verkoeling. De vakantiewoning bevindt zich op 10 km van Assisi en is bereikbaar via een kleine weg vol met bochten. Op 15 km afstand kun je uitgaansgelegenheden vinden.

Het landgoed beslaat in totaal 240 hectare volledig omheind terrein, met herten en paarden. Het is een echte aanrader voor mensen die graag ver weg van de bewoonde wereld hun vakantie door willen brengen, midden in de natuur. Op het landgoed is een manege aanwezig en een restaurant. De vakantiehuizen zijn enkele kilometers verwijderd van het de receptie en het restaurant. Er zijn mogelijkheden om wandelingen maken of om heerlijk aan het zwembad liggen en te genieten van het overweldigende panorama.

Meer informatie: Assisi, Italië: Gelsomino

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.