castiglion fiorentino, italië: burone

Castiglion fiorentino, Italië: Burone

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: BuroneBurone is een echt middeleeuws landhuis volgens de authentieke Toscaanse stijl. De woning staat op een halve hectare oppervlakte en beschikt over 2 slaapkamers. Ideaal voor een gezinsvakantie.

Castiglion Fiorentino is een klein ommuurd stadje in het zuidoosten van Toscane in de provincie Arezzo. In het historisch museum van Castiglion Fiorentino liggen vele prachtige archeologische vondsten uit de ganse geschiedenis van de Val di Chio. Het pand werd in 2008 met groot respect voor traditionele bouwstijl en oude materialen, gerestaureerd tot een prachtig landhuis. In de grote privétuin staan oude eiken, olmen, olijfbomen en een hele reeks oude fruitbomen. Achteraan de tuin heeft men een prachtig zicht op de Val di Chio en de middeleeuwse stad Castiglion Fiorentino. Deze “state of the art “ authentieke stijl voormalige herenwoning, heeft nog een interne graanmolen die stamt uit de vroege vijftiende eeuw. Deze functioneerde als molen voor het gehucht Pergognano tot in 1825.

Meer informatie: Castiglion fiorentino, Italië: Burone

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.