montalcino, italië: le ginestre

Montalcino, Italië: Le Ginestre

Vakantiehuisje voor 5 personen

vakantiehuisje: Le GinestreVerblijf in deze authentieke boerderij met in totaal 7 appartementen in het hart van de Crete Senesi. Het is voorzien van 1 slaapkamer en een heerlijk zwembad. Ideaal voor zonnige gezinsvakanties.

Het verblijf bevindt zich vlak bij Montalcino, een gebied dat bekend staat om zijn witte truffel en pecorino-kaas. Het is een ideale uitvalsbasis voor mensen die hun vakantie in een ontspannen sfeer willen doorbrengen, dicht bij de prachtige steden Pienza, Montalcino, Montepulciano en Siena. In het centrum, op 3 km afstand, vind je onder andere een supermarkt en restaurants.

Het appartement La Verbena heeft charmante Toscaanse meubels en in de woonkamer vind je een authentieke open haard. De eigenaren hebben deze boerderij met veel zorg ingericht met vakantieappartementen, een restaurant met Toscaanse en Sardijnse specialiteiten en een schapenboerderij. De lokale producten kun je kopen in het winkeltje.

Meer informatie: Montalcino, Italië: Le Ginestre

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.