sant'angelo a cupolo (benevento), italië: country dreams

Sant'angelo a cupolo (benevento), Italië: Country Dreams

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: Country DreamsDit sfeervolle vakantiehuis in Sant'Angelo a Cupolo heeft een omheinde tuin en 3 slaapkamers. Het is een uitstekende keuze voor een zonnige vakantie met het gezin. Bestaande uit 9 plaatsjes (Perrillo, Panelli, Sciarra, Motta, Pastene, Maccoli, Montorsi, San Marco ai Monti en Bagnara), ligt op de top van een heuvel, rechts van de rivier de Sabato. Het plaatsje is van grote historische waarde en het wordt gekenmerkt door een voornamelijk agrarische economie. De belangrijkste producten zijn wijn, olie en kastanjes. De ambachtelijke productie van keramiek is ook interessant, vooral in het plaatsje Montorsi Valle.

Het fijne vakantiehuis beschikt over een goed uitgeruste keuken en 3 slaapkamers met elk een eigen badkamer. De omheinde tuin is verlicht en ingericht met sfeervol tuinmeubilair. Sluit de dag af met een hapje en een drankje op het terras.

Meer informatie: Sant'angelo a cupolo (benevento), Italië: Country Dreams

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.