campofelice di roccella, italië: borgomare apartment

Campofelice di roccella, Italië: Borgomare Apartment

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: Borgomare ApartmentDeze heerlijke appartementen in een prachtige residentie bevinden zich in een prachtig landschap aan de Tyrrheense kust. Je kunt ontspannen in het gedeelde zwembad of op het terras en er zijn 2 slaapkamers die ruimte bieden maximaal 4 personen. Ideaal voor een zonvakantie met het gezin.

Het strand aan zee bevindt zich op slechts 100 m afstand en je kunt er genieten van een luie dag op je handdoek. De appartementen liggen centraal in Sicilië waardoor je gemakkelijk kunt reizen naar leuke plaatsen als Palermo, Trapani, Catenania, Enna, Caltanissetta, Agrigento en Messina. De beroemde internationale autorace Targa Florio wordt hier al meer dan 100 jaar gehouden.

Je kunt er ook voor kiezen om een dagje in de zon te spenderen aan het zwembad. Op het privéterras kun je heerlijk ontspannen en de airconditioning zorgt voor een aangename binnentemperatuur. Bovendien is er parkeergelegenheid aanwezig.

De residentie is bereikbaar vanaf Aeroporto di Palermo Falcone Borsellino (68 km).

Meer informatie: Campofelice di roccella, Italië: Borgomare Apartment

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.