porto santo stefano, italië:

Porto santo stefano, Italië:

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: Dit fijne appartement met een gedeeld zwembad ligt in het Italiaanse Porto Santo Stefano, op een van de meest exclusieve locaties aan de Toscaanse kust. Je kunt heerlijk ontbijten op het terras en er zijn 4 slaapplaatsen verdeeld over 2 slaapkamers. Ideaal voor een gezin of 2 stellen.

Met een mooie wandeling bereik je het centrum van Santo Stefano waar je tal van leuke restaurants en winkels vindt. Dagelijks vertrekken er veerboten naar het eiland Giglio en Giannutri. Een bezoek aan de prachtige stad Siena (120 km) is ook de moeite waard, mits je aan auto tot je beschikking hebt.

Neem een frisse duik in het gedeelde zwembad om af te koelen op warme zomerse dagen, of sla een balletje op de gedeelde tennisbaan. Je beschikt over een prachtig uitzicht op zee vanuit de hal en vanaf het balkon.

Meer informatie: Porto santo stefano, Italië:

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.