pergine valdarno (ar), italië: casa francesco

Pergine valdarno (ar), Italië: Casa Francesco

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: Casa FrancescoMaak kennis met dit klassiek en vrijstaand huis aan de rand van het middeleeuwse dorpje Pergine Valdarno. Het huis met 4 slaapkamers is ideaal voor gezinnen en een groep vrienden die samen op vakantie willen.

De accommodatie ligt in de buurt van de steden Arezzo (20 km), Siena (50 km) en Florence (61 km) en ligt in het dal van Valdarno en Valdichiana. Ontdek het landschap (Nationaal Park van Casentinesi-bossen) te paard, te voet of met de fiets. Vergeet niet om Montepulciano (65 km), Pienza (70 km) en Montalcino (75 km) te bezoeken.

Het huis is gerenoveerd en voldoet aan alle eisen voor een comfortabel verblijf. Vanuit de grote ramen van de woonkamer geniet je van een panoramisch uitzicht over de Apuaanse Alpen. Zowel binnen als buiten kom je helemaal tot rust in het privézwembad of in de knusse woonkamer. Vanaf het terras heb je ook een betoverende Italiaanse uitzicht.

Meer informatie: Pergine valdarno (ar), Italië: Casa Francesco

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.