sorrento, italië: il balconcino

Sorrento, Italië: Il Balconcino

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: Il BalconcinoDit heerlijke appartement, liefkozend genoemd ''Il Balconcino'' oftewel ''Het kleine balkonnetje'' beschikt over een heerlijke ligging vlak bij de zee. Met 1 slaapkamer en een slaapbnak voor 2 gasten in de woonkamer is het ideaal voor en zonvakantie met 1 of 2 stellen.

Spendeer je waardevolle vakantiedagen aan het strand of breng een bezoek aan het nabijgelegen centrum van Sorrentino. Er zijn tal van gezellige restaurants te vinden die je laten kennismaken met de wereldberoemde Italiaanse keuken.

De airconditioning zorgt voor een aangename temperatuur tijdens de warme zomernachten en de goed uitgeruste keuken biedt je de mogelijkheid om je kookkunsten te etaleren. De woonkamer is ingericht met een slaapbnak voor 2, een tv, een eettafel en een zithoek.

Meer informatie: Sorrento, Italië: Il Balconcino

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.