caltagirone, italië: riserva del noce

Caltagirone, Italië: Riserva del Noce

Vakantiehuisje voor 12 personen

vakantiehuisje: Riserva del NoceIn Caltagirone, gelegen op het eiland Sicilië, vind je dit elegante vakantiehuis voor 12 personen. In het zwembad kun je lekker afkoelen onder de Italiaanse zon. Ideaal voor een heerlijke vakantie met vrienden of familie. Caltagirone ligt in het binnenland van Sicilië. In Caltagirone kun je een bezoek brengen aan de beroemde trap van 142 treden, het keramiekmuseum en de winkels van wereldberoemde ambachtelijke pottenbakkers. Het dichtstbijzijnde strand is Marina di Acate, dat je in iets meer dan een half uurtje met de auto bereikt.

Het ruime vakantiehuis is voorzien van 4 slaapkamers met eigen badkamers, en een bijgebouw met een 5e slaapkamer en badkamer. Deze oude boerderij is volledig herbouwd met duurzame materialen. Het beschikt bijvoorbeeld over zonnepanelen en thermische zonne-energie voor warm water. De eigenaren telen olijven en kappertjes en wonen in een kleine cottage op het terrein.

Meer informatie: Caltagirone, Italië: Riserva del Noce

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.