tavarnelle val di pesa, italië: il pratale primo

Tavarnelle val di pesa, Italië: Il Pratale Primo

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: Il Pratale PrimoVerblijf in dit gerestaureerde vakantiehuis in het Italiaanse Tavarnelle Val di Pesa dat is voorzien van maar liefst 2 zwembaden. De ultieme levensgenieter kan hier zijn hart ophalen en jouw trouwe viervoeter hoeft niet alleen thuis te blijven. Er is ruimte voor 4 personen in dit verblijf dat ideaal is voor gezinnen.

Begin de dag met een gezonde wandeling door het centrum, dat op 100 m van het verblijf ligt. Op 3 km afstand vind je een supermarkt waar je een ontbijtje kunt scoren en ‘s avonds kun je gezellig dineren in 1 van de restaurantjes (tevens 3 km). Het centrum van Firenze ligt 20 km van de accommodatie vandaan.

Je kunt jezelf opfrissen in de badkamer, die is voorzien van onder andere een douche en een wastafel. De zwembaden worden gedeeld met andere gasten en zijn geopend van mei t/m september. Je kunt gebruikmaken van de barbecue en er is een parkeerplaats aanwezig.

Het dichtstbijzijnde vliegveld (Firenze) ligt 30 km verderop.

Meer informatie: Tavarnelle val di pesa, Italië: Il Pratale Primo

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.