kaatsheuvel, nederland: kaatsheuvel

Kaatsheuvel, Nederland: Kaatsheuvel

Vakantiehuisje voor 8 personen

vakantiehuisje: KaatsheuvelOp zo'n 800 m van de Efteling bevindt zich deze gezellige vakantiewoning. De woning heeft 4 slaapkamers waarvan 2 met een tweepersoonsbed en 2 met een stapelbed. Ideaal voor gezinnen.

In de nabijgelegen Loonse en Drunense Duinen kun je eindeloos wandelen en fietsen/mountainbiken, met lekkere bourgondische tussenstops. De Efteling ligt zo vlakbij dat je er gemakkelijk naartoe kunt wandelen. In het centrum van Kaatsheuvel vind je een supermarkt waar je de dagelijkse benodigdheden kunt verkrijgen.

Na een dag ontspannen of een activiteit kan men nog heerlijk nagenieten in de achtertuin. Er is een uitgebreide keuken, een woonkamer en een eetkamer met daarbij een gezellige speelhoek met tv en spelletjes voor de kinderen. De fiets kan men in de afgesloten ruimte in de tuin kwijt. De woning is voorzien van smart tv met Netflix voor regenachtige herstdagen.

Meer informatie: Kaatsheuvel, Nederland: Kaatsheuvel

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.