baarlo, nederland: d'n lambert

Baarlo, Nederland: D'n Lambert

Vakantiehuisje voor 14 personen

vakantiehuisje: D'n LambertVoor een heerlijke vakantie in het Limburgse Baarlo zit je uitstekend in dit luxe vakantiehuis. De indrukwekkende Limburgse natuur, in combinatie met een groot terras en genoeg speelmogelijkheden voor de kinderen, maakt deze woning ideaal voor vakanties met 2 gezinnen.

Het bos ligt op slechts 100 m van de woning en je kunt er de dag gezond beginnen met een heerlijke wandeling. Fietstochten door het mooie, Limburgse landschap zijn zeker de moeite waard en vergeet niet een bezoek te brengen aan het gezellige, nabijgelegen Venlo (6,1 km). Voor een dagje shoppen is Roermond een goede optie.

Het verblijf beschikt 6 slaapkamers en 4 badkamers. Er is ruim voldoende privacy en als je gezellig bij elkaar wil zijn dan doe je dat natuurlijk in de zeer riante woonkamer met vloerverwarming. Houd je van koken? Je kunt je helemaal uitleven in de riant uitgeruste keuken.

Tegen betaling kun je gebruikmaken van de Kerami hot tub (weekend €150,-, midweek €150,- week €250,-).

Meer informatie: Baarlo, Nederland: D'n Lambert

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.