koudekerke, nederland: zeebries

Koudekerke, Nederland: Zeebries

Vakantiehuisje voor 4 personen

vakantiehuisje: ZeebriesDit gezellige appartement beschikt over een mooi balkon en parkeergelegenheid. De aanwezige faciliteiten, de ruimte en de fijne ligging maken het appartement ideaal voor vakanties met het gezin.

Het leuke centrum van Koudekerke bevindt zich op 100 m lopen en je vindt er tal van gezellige terrasjes aan de kust. De Noordzee bevindt zich op 2,5 km afstand en je kunt ultiem genieten van de zonnestralen op het Westduinstrand (2,8 km). Haal 's ochtends verse broodjes bij Bakkerij Koppejan (50 m) en vergeet zeker niet een bezoek te brengen aan de hoofstand van de provincie Zeeland: Middelburg.

De accommodatie beschikt over een comfortabele inrichting en een goed uitgeruste open keuken die je mogelijkheid biedt om een ontbijtje naar keuze te bereiden. De woonkamer is ingericht met een tv, een zithoek en een eettafel en je kunt de avond ontspannen afsluiten met een goed glas wijn op het balkon.

Meer informatie: Koudekerke, Nederland: Zeebries

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.