heerlen, nederland: de bonte specht

Heerlen, Nederland: De Bonte Specht

Vakantiehuisje voor 2 personen

vakantiehuisje: De Bonte SpechtDit knusse appartement staat in een rustige wijk in Heerlen. Het vakantiehuis beschikt over 1 tweepersoonbed en is ideaal voor een stel. Op het grote dakterras geniet je volop van de zon.

Gaia Zoo, wereldtuin Mondo Verde, Continium discovery centre, Snow World en kasteel Hoensbroek zijn enkele van de vele attracties uit de omgeving. In natuurgebied Brunssummerheide kun je prachtige wandelingen maken en ook mountainbikers kunnen zich in de omgeving vermaken. Enkele leuke steden in de buurt zijn Maastricht, Valkenburg, Luik en Aken. Vanwege de centrale ligging van het huis vind je binnen 1 km al leuke restaurants en een supermarkt.

Het appartement is sfeervol en gezellig ingericht. In de woonkamer creƫer je sfeer met de haard en kijk je 's avonds een film. Op het terras geniet je van de zon terwijl je barbecuet. Het huisje is kindvriendelijk: een kinderbed, -stoel en -box zijn beschikbaar.

Het vliegveld ligt op 20 km, het openbaar vervoer op 100 m en de snelweg op 500 m afstand.

Meer informatie: Heerlen, Nederland: De Bonte Specht

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.