zonnemaire, nederland: paola

Zonnemaire, Nederland: Paola

Vakantiehuisje voor 6 personen

vakantiehuisje: PaolaDit vakantiehuis heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor 6 personen, ideaal voor gezinnen met kinderen. Het ligt aan de Zeeuwse kust, aan de rand van het dorpje Zonnemaire.

Het huis staat op 3 km van een strandje aan de Grevelingen en op 8 km van de Noordzee en het strand. In de omgeving kun je mooie wandel- en fietstochten maken. Op de Grevelingen kun je windsurfen, duiken en kajakken. De dichtstbijzijnde winkels zijn op 3 km afstand. Zierikzee ligt op 8 km afstand en er is een golfbaan op 10 km van het huis.

De woonkamer heeft een zonnige, gele wand en in de keuken staat een vaatwasser. Door de openslaande tuindeuren kom je op het terras en in de achtertuin kunnen de kinderen lekker buitenspelen. Er is ook WiFi in het huis en er zijn maximaal 3 huisdieren toegestaan. Deze woning is uitsluitend boekbaar voor toeristische doeleinden. Het vakantiehuis staat op een kleinschalig vakantiepark met 15 huizen.

Meer informatie: Zonnemaire, Nederland: Paola

Locus Solus Vakantiehuisjes

Locus Solus biedt toegang tot meer dan 65.000 vakantiewoningen in heel Europa, van Noorwegen tot Turkije en van Spanje tot Polen. Het aanbod varieert van budget/goedkoop tot zeer luxe. Locus Solus is een affiliate van Chalet.nu.